Science Fiction, filmer, framtiden och tekniken Science Fiction är så mycket mer än Star Wars och Star Trek. Det är ett stort område. Främst tänker man på Sci-Fi filmer men även idéer om hur framtiden kommer att se ut faller inom ramen för Science Fiction. Även en hel del historia passar in här hos oss också.

Men främst håller vi på med Sci-Fi filmer och serier. Berättar om skådespelarna och spekulerar i om det är möjligt att det kan se ut på olika sätt i framtiden. Vilken teknik finns idag och har Sci-fi varit med och påverkat tekniken idag och kan den påverka morgondagens teknik också?

Alla är välkomna att skriva inlägg här. Men tänk på att andra kanske inte delar dina åsikter fullt ut. Så tänk efter innan du skriver ett förhastat inlägg. Så läs igenom skrivreglerna så du vet vad som gäller.

Här på Science Fiction speciellt, men likväl på resten av ifokus, så håller vi en trevlig ton emot varandra. Spydigheter och personliga angrepp kan vi vara utan. Om någon bryter mot våra regler eller på annat sätt skapar osämja eller otrevlig miljö - kan bli avstäng med omedelbar verkan. Det är dock något som vi hoppas på att vi inte ska behöva ta till. Vi önskar också att alla medlemmar aktiverar sin personliga sajt och lägger in en avatar.

Sciencefiction's officiella startdag: 2009-09-13

Så välkommen hit!