Science i verkligheten

Stockholm Trekkers

2013-03-09 16:58 #0 av: medde

Det här en förening som jobbar ideellt och brinner för det de gör. Stockholm Trekkers anordnar trekkdagar flera gånger per år. Låter det intressant? Kika då in i artikeln och läsa vidare.

Klubben är en inofficiell Star Trek fan club och den grundades redan 1997 i februari månad.

Stockholm Trekkers syfte är att samla alla som är intresserade av science fiction, men huvudintresset är Star Trek. Det anordnas träffar och möten inom klubben och även med andra klubbar och dess medlemmar inom norden. Deras mål är enligt hemsidan inte bara att ha trevligt umgänge utan även att inspirera till att se och diskutera de budskap som finns i Star Trek. Det som fångade mig var en sak från Stockholm Trekkers var dessa ord "Budskap om en fredligare värld, budskap om att vi ska fortsätta inte bara söka utåt, utan även inåt i våra egna själv."

Nu den 6 april anordnas en träff och samtidigt hålls ett årsmöte för föreningen. Det här kommer att hållas i Skarpnäcks Kulturhus. (Info om vägbeskrivning finner du bland länkarna nedan) 

Det kommer under den här träffen också att bli ett årsmötet, men det kommer att anordnas trekkfika och en hel del annat intressanta saker. Men för att få vara med och delta behövs det att du är medlem. (Info om detta nedan)

Så är du en sann Trekker så måste det här vara den ultimata träffen för dig. Om du inte bor i Stockholm så finns det andra Trekkersklubbar runt om i landet.

Du finner även Stockholm Trekkers på Facebook

Stockholm Trekkers Hemsida Här finner du all info du behöver ang medlemskap etc..

Eventet den 6 april 

Vägbeskrivning till Skarpnäck


♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2013-04-05 14:02 #1 av: medde

Imorgon är det datumet för träffen.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.