Sci-Fi filmer

Earth star voyagers

2009-09-11 09:50 #0 av: sissie

En riktigt lång film. 2 timmar ungefär. Inspelad 1988 och lite influerad av Star Trek och andra Sci-Fi filmer från samma tidsera.

Jorden är på väg mot sin undergång och ett gäng ungdomar får i uppdrag att åka till en avlägsen planet för att se om jordens befolkning kan flytta dit. Resan är lång och beräknas ta cirka 50 år att slutföra. Förhoppningarna är stora men mycket händer på vägen dit. Det finns givetvis dom som vill sätta käppar i hjulet.

Filmen är bitvis lite seg och en del FX-effekter kunde ha gjort bättre men i det stora hela är det en bra film.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl
2009-09-11 12:30 #1 av: nera

Ja just ja! denna har jag nog sett vill jag minnas. En salig blandning ja av diverse andra filmer i samma changer.

Anmäl
2009-09-22 01:17 #2 av: johannespanzer

AH! Den här minns jag, den gick flera gånger på TV3. Runt 1990.  Jag tyckte den var -  inte så bra... Men syrran och brorsan tyckte att den var bäst och de såg den ständigt och jämt på videon (inspelad). Resan till stjärnorna eller nåt sånt hette den? jag tyckte det mest var som Beverly Hills i rymden... Flört

Anmäl
2009-09-22 15:28 #3 av: starhawk

Har nåt dimmigt minne att jag sett den här, kan inte vart så särskilt bra eftersom den inte fäst sig i mitt minne nåt vidare

Värd för Knivtillverkning  & Slöjd iFokus

Anmäl
2010-01-05 20:09 #4 av: sissie

Tanken var att det skulle bli en TV-serie av denna film som från början var uppdelad i två delar. Tror nog att den hade kunnat bli bättre med tiden om den fått en chans att gå en säsong.

Idén är kanske någoting som filmmakarna kan plocka upp. Det har ju gjort nyinspelningar av bl a Battlestar Galactica. Så en ny variant på denna kanske vore något.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.