Annons:
Etikettsci-fi-serier
Läst 2926 ggr
sissie
9/4/09, 10:02 AM

Seven 7 days

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Seven 7 days är en science fiction serie som har sin handling i nutiden. Handlingen utspelar sig i USA där den ryska doktorn Olga Vukavitch (Justina Vail) har tillsammans med andra forskare utvecklat en Chronosphere.

Blid: www.wikipedia.org

 Chronospheren är som en stor boll och baserad på alien-teknik som NSA (US National Security Agency) han tagit från en kraschad farkost från 1947. Genom att använda tekniken i farkosten så kunde de bygga en tidsmaskin, som kan förflytta sig tillbaka max 7 dagar.

Men det är inte bara Chronospheren som behövs. En hel hangar är fylld med teknik, datorer och andra tillbehör, varav Element-115 är nyckeln till alla tidsresorna. Element-115 räddades ur Roswell-kraschen och är den delen som kan samla ihop tidsfältet runt Chronospere så att den kan förflytta sig i tiden.

Hela idén med Chronospheren är att backa i tiden och rätta till misstag och annat som kan påverka livet på jorden negativt. Tex stoppa terrorister m m. Vissa problem uppstår dock då Frank ensam måste övertyga sin Medarbetare från en tidigare tid (7 dagar tidigare) att det han säger är sant. Inte alltid så lätt trots att de vet vem han är.

Huvudpersonerna är då Frank som är Chronosnauten och den får utföra alla uppdrag och Olga som tidigare arbetat med samma typ avprojekt i ryssland innan hon flyttade över till US. Att Frank har ett gott öga till Olga kan väl alla gissa vilket också skapar bekymmer för Frank då hon har delade åsikter om hans uppvaktande.

Seven 7 days har spelats in i tre säsonger och totalt 66 avsnitt. Avsnitten sänds på TV4-science fiction.

Källa: www.wikipedia.org Bild: www.wikipedia.org

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Annons:
Grodan
12/27/13, 12:27 AM
#1

Den här serien tror jag inte att jag sett.

http://www.imdb.com/title/tt0167720

Någon som sett den?


❤️ Värd 4 mus-ifokus - Välkommen!   <:3 }~~~ ( http://gerodean.se/ecards ) ❤️

JanGBG
12/27/13, 9:35 PM
#2

Har tyvärr ej sett den

medde
12/29/13, 8:41 PM
#3

Såg inte den, och känner mig efter ha läst det här väldigt besviken, men jag tröttande ganska snabbt på kanalen den gick på

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Spöket
7/1/14, 7:04 PM
#4

Jag har sett den men det var för länge sen, undra om inte TV3 eller TV6 visade den. Vad jag minns så var den ok men inget som jag följde slaviskt.

Multi vad?

Upp till toppen
Annons: