Senaste Nytt

En Resa I Yttre Rymden! Del 3.

2010-07-23 00:00 #0 av: LosGinos

Resan fortsätter mot planeten Pluto. Vad kommer hända vännerna?

BRIAAAAAN! Skriker Andreas och pekar mot golvet där han står. KOM KOM KOM! Han är helt upphetsad! Petter flinar och pekar på Andreas, haha kolla på honom, helt förskräckt. Eller upphetsad tillägger Johan. Inte på fel sätt hoppas jag, för du är medveten om att det bara är killar här va?
Medans Johan och Petter vrider sig av skratt skyndar Brian bort till Andreas. Andreas står helt stilla och rör sig inte en millimeter, Brian saktar ner när han närmar sig Andreas. Kolla..Andreas pekar än en gång.. Brian sätter sig på knä och kollar runt fötterna på Andreas. Ops! En spricka i golvet..
Det är därför de drar kallt säger Johan med ett flin. Skärpning Johan! Säger Brian med arg och hög röst! Vi måste fixa detta, och det är snart! För att blir hålet större kommer skeppet att gå i 2 bitar om inte mer och vi kan inte rädda mondeo..Och vi blir som enorma isglassar här ute.
Johan, hur långt är det kvar till Mars? Hmm, Johan går bort till kontrollpanelen och läser av den.
Enligt denna borde vi vara framme inom någon timme eller 2. Då borde vi kunna göra en provosorisk lagning under tiden. Fast när vi entrar atmosfären på Mars lär skeppet ändå gå i tu.. Sant! Så vi måste sänka farten redan nu..Vilket dock innebär att vi kommer att komma till Mars senare än planerat.
Men det är ju en smäll vi får ta, jag vill inte bli en glasspinne säger Petter. Andreas himlar med ögonen och säger med en sarkastisk ton, jag då? Jag står ju på den förbannade sprickan det är ju jag som blir en glasspinne först! Brian säger, ingen ska bli en glasspinne, vi kommer klara oss fint om alla bara behåller lugnet och så kanske vi kan försöka laga denna sprickan innan den bli för stor!
Brian säger med en lugn ton. Allt vi behöver finns dock bakom den gröna dörren... Och hur ska vi komma dit?
Det är väl bara att gå säger petter som går emot dom och KNAAAAAAAAAAAAAK! STANNA FÖR GUDS SKULL! Skriker alla samtidigt på petter. Vi skulle behöva ett snöre eller något och kasta runt handtaget och dra oss till dörren för att minska vikten vi lägger på golvet där just nu Brian och Andreas och klanten Petter står. Men än en gång så har vi inget vi behöver här ute utan allt ligger bakom den gröna dörren. Johan tar sats..Nej! Nej! Nej! Skriker dom i en kör..Men det är försent Johan springer emot dom och hoppar..Han lyckas visserligen hoppa över dom och komma bort till den gröna dörren men läget blev inte bättre precis! Nu låter det knak i hela färjan tack vare dig Johan! Skynda dig istället och hämta det som behövs så vi kan få bukt med sprickan. Ett par timmar senare har dom fixat sprickan och har landat på Mars International Space Port!

Sajtvärd för Hockey iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005 & 2016 CHL: 2016 & 2017
Med vänlig hälsning Brian

Anmäl
2010-07-23 20:10 #1 av: sissie

Lika bra som vanligt, om inte till och med ännu bättre.Glad

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl
2010-07-23 20:12 #2 av: LosGinos

Tack :P! Hur många gånger har du läst denna serien änsålänge ^^ ?

Sajtvärd för Hockey iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005 & 2016 CHL: 2016 & 2017
Med vänlig hälsning Brian

Anmäl
2010-07-23 21:31 #3 av: sissie

Vet ej. Ett antal.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Anmäl
2010-07-23 21:45 #4 av: LosGinos

Men det är kul att höra :)

Sajtvärd för Hockey iFokus.
SM-Guld: 1965, 2003, 2005 & 2016 CHL: 2016 & 2017
Med vänlig hälsning Brian

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.