Annons:
Etikettsci-fi-serier
Läst 1788 ggr
sissie
2009-09-07 13:18

En ny Stargate serie!

En ny spin-off på Stargate kommer snart att få sin premiär. Första dagen för visningen är 2 oktober och då på TV-kanaler i USA och Canada. 6 oktober i Stor Britanien och 9 oktober i Australien. Vi lär få vänta ett tag innan den kommer att visas på Svensk TV.

Stargate Universe är den nya spin-offen på Stargate-temat. Den handlar om hur en team från Stargate Comand blir strandsatta på ett uråldrigt skepp som byggts av det gamla folket.

De blev tvugna att evakuera sin postering och är nu på ett automatiskt skepp med ett livsuppehållande system som är på väg att braka ihop. Strandsatta utan men möjlighet att beama sig därifrån får de följa med skeppet på sin färd tvärs igenom universum på väg till skeppets slutgiltiga destination. Var nu den är?

250px-SGUTVlogo.jpg

Bild: www.answers.com/

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Annons:
Allamej
2009-09-11 14:16
#1

Dom börjar sända den 2 oktober i USA och detta är verkligen något jag ser fram emot.

Den nya serien kommer att ha lite drag mer åt Battlestar Galactica än de tidigare serierna.Den nya är alltså lite mörkare.

Riktigt glad blev jag när jag såg att Robert Carlyle ska vara en av huvudpersonerna :)

Stephen Fry - There are many people out there that will tell you that "you can't". What you've got to do is turn around and say, "watch me". Veronica/ Sajtvärd på Smyckestillverkning och råttor

 

 

EmmaG
2009-09-13 12:35
#2

Jag va jättespänd på SGU - tills jag såg trailern :-(
Men kommer ändå börja kolla på de iaf, bara för att det är SG och det är intressant de där med att de lyckas använda den 9;onde symbolen

// Emma, aka Althea

Rockerland - En blogg för oss tjejer som är rock/metalheads
Altheatrollets blogg - En blogg för geeken

sissie
2009-09-13 15:05
#3

En del serier behöver sätta sig lite. Skådespelarna behöver lite tid på sig att komma in i rollen, och man själv behöver lära sig karaktärerna och röda tråden. Så ger man den tid så lär den bli bra. Tyckte TNG var lite stelbent i början men när halva säsongen gått så blev det bättre.

Nystartad sajt om jänkare! CoolWrooom!

Amerikanska Bilar

Pontiacsgirls blogg

Choklad
2009-09-14 00:12
#4

Jag har följt den gamla sg serien och det är min absoluta favorit…och den nya tror jag också blir bra…

U R us

dijete
2009-09-14 13:01
#5

Oh, detta kommer jag ihåg när jag fick reda på detta tre månader sedan. Jag var så glad!! Snart kommer en artikel om det på TV, så ni kan kika lite där också om ni är nyfikna..

Upp till toppen
Annons: